Uprava Raiffeisen stambene štedionice d.d.

Uprava

 • Tomislav Matić - predsjednik Uprave
  • Tomislav Matić je predsjednik Uprave Raiffeisen stambene štedionice od siječnja 2018. godine. Rođen je 15.02.1975. godine. Završio je diplomski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te MBA poslijediplomski studij iz Managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM). Osim na diplomskim i poslijediplomskim studijima, svoja je znanja usavršavao na brojnim stručnim seminarima, kongresima i radionicama iz segmenta financija i menadžmenta, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

   Matić je karijeru započeo u Privrednoj banci Zagreb d.d. 1999. godine, gdje je do prelaska u RBA obnašao funkciju voditelja poslovnice u Zaprešiću. Raiffeisen banci se pridružio 2005. godine na mjestu direktora podružnice Zaprešić. Od 2008. do 2009. godine obnaša funkciju direktora podružnice Zaprešić. Godine 2010. preuzima funkciju regionalnog direktora za Regiju Istra sa sjedištem u Puli, a od 2011. godine obnaša funkciju direktora Regije za poslovanje sa stanovništvom, sve do lipnja 2016. godine kada počinje obnašati funkciju člana Uprave RSŠ.  
     Fotografija

 • Sonja Skobe - članica Uprave
  • Sonja Skobe članica je Uprave Raiffeisen stambene štedionice od srpnja 2016. godine. Rođena je 20. srpnja 1973. godine u Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Vanjska trgovina, te je svoju karijeru započela u Financijskoj agenciji (FINA) kao interni revizor.

   Profesionalni razvoj nastavila je dolaskom u Raiffeisen banku gdje se zaposlila 1998. godine u Sektoru poslovanja sa stanovništvom. Radila je na različitim pozicijama unutar Sektora poslovanja sa stanovništvom od koordinatora do voditelja prodaje. U razdoblju od 2006. do 2009. godine, obnašala je funkciju direktorice Unaprjeđenja prodaje u poslovnoj mreži, a nakon toga do 2015. godine, dužnost direktorice Razvoja štedno-ulagačkih proizvoda u Sektoru financijskih proizvoda.

   Od veljače 2015. godine do imenovanja na funkciju članice Uprave Raiffeisen stambene štedionice, Sonja Skobe bila je na funkciji direktorice Upravljanja kreditnim rizicima Retail klijenata.
     Fotografija