Facebook nagradni natječaj „Dovrši Bubašparinu priču“

12.06.2017

Raiffeisen stambena štedionica razigrala se s Bubašpara dječjom stambenom štednjom u svibnju na Facebooku pokrenuvši nagradni natječaj pod nazivom „Dovrši Bubašparinu priču“.

 

Natječaj se odvijao u razdoblju od 9. do 29. svibnja, a sudionici su trebali u komentar na objavi smisliti završetak Bubašparine priče objavljene u videu. Tijekom natječaja objavljeno je ukupno tri videa s različitim temama:

 

1. Bubašpara ide u trgovinu s igračkama

2. Bubašpara ide u park

3. Bubašpara ide na more

 

Glavne nagrade su bile hoverboard, tablet i dječji bicikl, a utješne nagrade 10 poklon paketa promotivnog materijala.

Ukupno je prikupljeno 123 komentara od kojih je stručni žiri izabrao najkreativnije odgovore i 2. lipnja su u komentaru na zadnjoj video objavi proglasio dobitnike:

„Hvala svima na sudjelovanju i brojnim kreativnim i zanimljivim komentarima! Prvu nagradu je osvojio Gogs HP, drugu nagradu Goga Pavić, a treću Ivana Kuna. Preostalih 10 nagrada osvojili su: Tatjana Tanja Šoić, Antonija Petrlić, Nevenka Zuljevic, Katarina Makjanić, Branka Vrkić, Ivana Baranj, Melita Palčić Boltužić, Mateja Mikuš Bučec, Tomica Vuković Ivko i Vlatka Ivčević. Čestitamo svim dobitnicima i pozivamo ih da se jave putem privatne poruke radi dogovora o preuzimanju nagrade.“

Kako Bubašparine priče ne bi ostale nedovršene, uz pomoć pobjedničkih komentara svaka je priča dobila svoj sretan završetak pa ih svakako pogledajte.

1. Bubašpara ide u trgovinu s igračkama


2. Bubašpara ide u park


3. Bubašpara ide na more


Više informacija potražite na Facebook stranici Raiffeisenbank Hrvatska.